Най-добрите сайтове за сравняване на коефициенти

Научете как да използвате сравняването на коефициенти от най-добрите сайтове на пазара

Водещи сайтове за сравняване на коефициенти

Онлайн платформите за сравнение на коефициенти са любими на привържениците на онлайн залагания не само за намиране на най-добрите коефициенти, предлагани за определено спортно събитие. Също така, те се явяват един от основните инструменти при намирането на ключова информация за стойностни залози, пазарни движения, изплащания, минали резултати и популярни срещи. В настоящата статия ще Ви предложим някои от нашите любими сайтове, които винаги са намирали букмейкърите с най-високи коефициенти за срещите, на които ние бихме искали да изпробваме късмета си.

Oddsportal

Лого oddsportal Начална страница на oddsportal

Oddsportal предлага някои интересни инструменти, които могат да бъдат полезни на огромния брой любители на спортния хазарт. Един от най-полезните е опцията да видите коефициента на възвращаемост, който носи всяка една среща. Подобен тип информация не може да бъде намерена на останалите онлайн платформи за сравнение на коефициенти. Единствения недостатък на Oddsportal е, че за разлика от останалите които ще разгледаме в тази статия, не филтрира букмейкърите по държави, а обединява всички. По този начин, потребителят е този, който ще трябва да разбере кои букмейкъри извършват дейност на територията, на която искат да направят своите предположения.

Другата отличаваща част на уебсайта е секцията с инструментите за залагане, където потребители ще могат да намерят:

  • коефициенти, които са претърпели сериозно движение;
  • набор от залози за определено събитие, които гарантират печалба не по-малка от общата сума на направените залози, независимо от резултата от събитието;
  • залози, които вече не се приемат от букмейкърите;
  • залози с математически изчислена стойност;
  • популярни мачове;
  • най-добрите коефициенти за хендикап-сравняване както на маржовете на хендикапа, така и на самите коефициенти;
  • движение на маржовете на хендикапа;
  • архивирани резултати от минали срещи;

BetBrain

Лого betbrain Начална страница на betbrain За разлика от Oddsportal, BetBrain предлага значително по-голям избор от пазари. Ако решите да се възползвате от услугите на BetBrain, ще бъдете изненадани от огромното количество лиги и състезания, провеждащи се по цял свят-средно 82 държави в сравнение с около 60 в останалите сайтове. Ако търсите конкретен турнир от малка държава, има голяма вероятност да намерите сравнение на коефициентите за нея в BetBrain.

За да видите коефициентите на всички букмейкъри, налични за даден залог, трябва да се регистрирате на платформата. Създаването на профил е безплатно, но времето отделено за това си струва, ако решите да използвате често услугите на BetBrain. Сайта разполага с огромен списък от букмейкъри, включително такива, които са нови в бранша или са имали проблеми в миналото. По този начин ще можете бързо да проверите репутацията на даден букмейкър, преди да заложите парите си на техния сайт.

Oddschecker

Лого oddschecker Начална страница на oddschecker

Oddschecker е може би най-голямото име в света на сайтовете, сравняващи коефициенти. Платформата включва множество държави, които лесно могат да се филтрират още от стартовата страница на сайта. След като изберете местоположението си, Oddschecker ще филтрира букмейкърите, налични за избраната от Вас локация. Футболната секция на платформата е една от най-подробните, които могат да бъдат намерени онлайн. Сравняването на коефициентите е ограничено до букмейкърите, които са достъпни за избраната от вас държава.

Easy Odds

Лого easyodds Начална страница на easyodds

Както и при другите сайтове, които разгледахме, Easy Odds предлага много повече от просто сравнение на коефициенти. Платформата също така ви предлага оферти към безплатни залози, както и актуални промоции на водещи букмейкъри. Спортната секция на сайта включва футбол, баскетбол, волейбол, тенис, ръгби, крикет, дартс и още много други. Начинаещите в спортните залагания може да се почувстват объркани в началото, предвид значителната информация, поместена на сайта. Но след известно време сами ще се уверите, колко лесно можете да намерите това, което най-много ви интересува.

Easy Odds се отличава с няколко полезни функции. Една от тях е раздела, който показва падащи коефициенти. Това е добър инструмент за набелязване на събития, при които пазарът прави резки движения, породени от различни обстоятелства. Тук можете да намерите и варианти за сигурни залози. Изборът обаче е доста ограничен, а печалбите са малки. Можете обаче да се присъедините като член, за да видите повече залози от този тип. Друго предимство, което получавате като регистриран потребител, е получавате сигнали. Това означава, че ще бъдете уведомени, когато коефициентите за определено събитие достигнат определено ниво.

Още

Абонирай се за нашия сайт