Кои зодии ще спечелят пари през август???

0
1061

Август е най-страстният летен месец, в който любовните трепети застават на преден план

За едни зодии това ще е водещата тръпка през месеца, а за други… парите. Няколко от зодии ще се радват на неочаквани печалби, ето кои са те:

Телец

Това е вашият месец, в който ще разберете за какво наистина работите. Очаква ви повишение на заплатата, което отдвана чакате. Нетипично за летните месеци, но повишението ще бъде факт. Ще ви попадне и оферта за странична дейност, която обещава прилично заплащане. Новите ви доходи ще ви помогнат за реализирането на това, с което сте се захванали в последно време. Чакането ви ще бъде възнаградено щедро. Не давайте пари на заем през август, защото не се очаква да ви ги върнат.

Дева

Не всяка любов завършва с щастлив  край, колкото и да ни се иска приказката да продължи вечно. Някои зодии просто не си отиват и к… Прочети повече Никога не сте имали късмет с билетчетата за триене и за това от доста време не сте си купували такива. Вашето време дойде и късметът ви най-накрая ще заработи във ваша полза. Не се отказвайте, ако нямате печалба след първия път, а дерзайте през целия месец. Печалбата, която ще получите няма да е космическа, но напълно задоволяваща нуждите в на този етап. Новите придобивки оставете за септември, не бързайте да давате парите си необмислено.

Стрелец

Липсата на стабилни месечни доходи е проблем, който не ви дава мира. Към края на август ще се появи възможност, която идеално пасва на вашите изисквания. Някои представители на зодия Стрелец ще се сдобият с неочаквана сума пари от продажба на семеен имот. Сумата, която ще получите ще стигне за следващата покупка, за която мечтаете. Месец август ще бъде щастлив месец за вас и спокойствието, което ще ви дадат парите, е най-хубавата част от късмета ви.

Скорпион  

Имате ценност в дома си, която струва много, а дори нямате представа за това. Помислете какви вещи имате в дома си – стари монети, старинни предмети и пр. Проверете стойността им и ще се изненадате – един от тях наистина има изключителна стойност, която може да напълни джобовете ви с много пари, от които истински имате нужда. Някои представители на зодия Скорпион ще получат паричен бонус на работното място.


Facebook коментари

comments

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here