понеделник, декември 18, 2017
Начало Власт и държава И Марешки обвини Корнелия Нинова в лъжа

И Марешки обвини Корнелия Нинова в лъжа

0
1236
Loading...

Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки обвини председателя на БСП Корнелия Нинова в лъжа за това, че не е имала отговор на предложението си за лидерска среща, информираха от „Воля“.

Повод на становището от Марешки е изпратеното от Нинова писмо до председателите на парламентарните групи за среща по темата за ревизия на приватизацията и изявлението й пред Нова телевизия, че “ всички са се разбягали като мишоци“ и никой не й е отговорил.

„Държа да се знае истината. От „Воля“ й изпратихме писмен отговор още същия ден, в който получихме поканата й – 29 ноември 2017 г. В писмото подчертаваме, че сме готови за такава среща на 6 или 7 декември, както тя предлага. Ние сме категорични в позицията си, че трябва да бъдат осветени всички сделки на прехода“, заяви Марешки.

За да има коректно и ефективно партньорство в политиката, не трябва да има лъжи, убеден е Марешки. Разбирам усилията на г-жа Нинова да гради имидж на БСП като единствена алтернатива на ГЕРБ, но за нас всички, които са управлявали страната през прехода (някои сега са извън парламента, други са в него), са еднакво отговорни за ограбването на народа.

Те са виновни и за изпадането на България до положение на най-бедната държава в Европейския съюз – да няма достойни пенсии, да напускат лекарите, да е смазан малкият и среден бизнес, младежите да не виждат перспектива в Родината си, каза Марешки и обяви партията си за единствената реална алтернатива на статуквото и порочните управленски практики на прехода.

/нюз


Facebook коментари

comments

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here