ИЗВЪНРЕДНО И СКАНДАЛНО! Журналиста Тодор Стефанов: Гей скандал разтърси „Фейсбук“! Педераса Алекс Симсън имал интимни отношения с „шефа“ на сайта „Актуални новини“?! (ВИДЕО/СНИМКИ)

0
351425
Ако на това му казвате модел в голяма грешка сте.

Каква е разликата между педераса и лъва? Педераса дава да го галят! Педераса Алекс Симсън на истина стана много „известен“. Този наш гей български тръгнал чрез сайта „Актуални новини“ да твърди, че е „топ модел“. Image result for Nude Boys 18+

Снимка на Toshko Stefanov.
Журналиста Тодор Стефанов

„Скандалният модел вече официално е провъзгласен за Гучи бой от феновете му“. Абе идиот тъп какви фенове, бе? Ти верно имаш нужда от психиатрията. И още. „Алекс вече е не само Гуччи бой, но и добави това, че живее в Милано“. Циганина от село бил в Милано, а на кой по-точно му пука къде точно си?! Мда, на майка ти и на баща ти. „Той не само направи на пух и прах един от феновете си, но и го изложи пред цели 6 хиляди човека, които са гледали сторито му в „Снапчат“. Голям ужас чак пък 6 хиляди човека?! И къде ги намери тези 6 хиляди циганина?! Виж много си малък да си известен все още помни ми думите. “Не гасете светлината”?! Каква светлина, а да може би да не ти гледат грозните зъби и носа, че на нищо не приличат нали имаш много пари, аре де отиди и направи няколко добри неща за себе си, а именно операции имаш много голяма нужда. 

Ето и какво пише точно в сайта  „Актуални новини“:

„Скандалният модел вече официално е провъзгласен за Гучи бой от феновете му. Той не пропусна да отбележи това и в социалните мрежи, като промени изцяло описанието на инстаграма си. Алекс вече е не само Гуччи бой, но и добави това, че живее в Милано. След като сме тръгнали да обсъждаме социалните му мрежи, трябва да добавим и това, че той не само направи на пух и прах един от феновете си, но и го изложи пред цели 6 хиляди човека, които са гледали сторито му в снапчат. Той качи снимка на момче, което му се подиграва на думите и добави, че момчето прилича на главният герой от “Не гасете светлината”. Както се казва, със Симсън – а шега не бива! Колкото надут и разлигавен да ви се вижда, в истинския си живот той е сериозно и интелигентно момче, но това го знаят само близките му и неговите приятели. Ясно е, че в социалните мрежи виждаме лигави и смешни негови коментари, но нека си признаем – всеки е писал такива постове във Facebook. Може да разгедате неговите социални мрежи -Snap: axglsn, Instagram: Kingsimphson, Facebook: alex Simphson. Най-интересната част от цялата ситуация е, че последователите му се вдигат с огромна скорост и е много вероятно скоро да надмине някои от най-следваните хора в социалните мрежи“.

Мда ето и още една статия от същия сайт: 

„Българският топ модел Алекс Симсън е бивш модел към модна агенция “Визаж”, откъдето започва да придобива популярност. Участието му в Sofya Fashion week го скандализира още повече, при което той реши, че не си заслужва да си играе в България с няколко хиляди госта на самото събитие, затова реши да вдигне летвата и беше приет в една от най-добрите модни агенции в Милано. Сега топ моделът релаксира в Румъния при баща си, както можете да видите от снапчата му (axglsn) и неговия инстаграм ( KingSimphson). Той се подготвя с пълна сила да започне участие в Милано като модел и скоро каза, че може да очакваме проекти със световно водещи топ марки и модели. Не съобщава на кои точно ревюта и фотосесии ще участва, но това ще се види, когато му дойде времето. Все пак, той няма да пропусне да се похвали“.

ОЧАКВАЙТЕ ЦЕЛИЯ КОМЕНТАР НА ЖУРНАЛИСТА ТОДОР СТЕФАНОВ ЗА ПОРЕДНИЯ ИЗРОД В ДЪРЖАВАТА МНОГО СКОРО С ФАКТИ!

Видео: Информационна агенция „Дейли Прес“.

Виж мили „приятели“ нашия „красавец“ Алекс на тази снимка е точно като горила, а не може би като скумрия. Погледнете много добре, че в снимката има толкова „красота“ как по-точно човек да не каже, че това е „ТОП МОДЕЛ“ то и на България. 


Facebook коментари

comments

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here