Драма в ефир: Скандалната преподавателка от УНСС с покъртителна изповед: Лошо ми е, не мога повече!

0
1438

Проф. Соня Докова заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея. „Това лице не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи“, заяви скандалната преподавателка в ефира на Нова телевизия. 

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише „Среден 3“ на студентите, предали празни изпитни листове.

„Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе“, разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки „Среден 3“ са били на базата на текущия контрол през семестъра.

  „На 3-ката не мога да освободя. Мога да освободя на 4-ка. На базата на текущия контрол са получили оценките. Всичко това е една кампания срещу университета. Извинете, малко ми е лошо“, заяви още преподавателката.

„Не мога да отрека, че наруших закона. Не мога повече, лошо ми е“, проплака още тя.

Blitz.bg


Facebook коментари

comments

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here